All-in administratieve dienstverlening

Dit is de basis  voor de meeste van onze klanten.

Een administratie-ondersteuning van hoge kwaliteit en zonder onnodige toeters en bellen.

Wist u bijvoorbeeld dat veel ondernemers grof geld betalen voor een uitgebreide jaarrekening, zonder dat zij de verplichting hebben een jaarrekening op te laten stellen? Wij kijken naar wat u als ondernemer nodig heeft en hebben daar onze pakketten op gebaseerd. Wij voeren uw gegevens in ons boekhoudpakket in en sturen u de zaken als uw balans en verlies en winstrekening toe. Wij verzorgen uw aangifte, zowel de BTW aangiftes als de IB aangifte of bij BV’s de VPB aangifte. Indien u personeel heeft kan de salarisadministratie ook in het pakket vallen. Zo is voor de BV’s  de jaarrekening inbegrepen waar deze voor de andere ondernemingsvormen optioneel is.

Bij ons gaat niet direct de teller lopen, als u telefonisch advies vraagt om langs komt voor een gesprek. Wij vinden dat de drempel om met ons in gesprek te gaan, zo laag mogelijk dient te wezen. Wilt u graag dat wij naar u toe komen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij rekenen dan een kleine vergoeding, dit is afhankelijk van de afstand. Indien u binnen een straat van 10 km van ons kantoor gevestigd bent is dit gratis. Door deze werkwijze komt u niet voor verrassingen achteraf te staan en kunt u zich in alle rust bezighouden met het ondernemen. Want daarvoor heeft u tenslotte voor het ondernemerschap gekozen.

Het all-in administratiepakket

  • Invoeren van de mutaties in een geautomatiseerd pakket
  • Archivering van de mutaties in uw dossier
  • Ondersteuning bij belastingcontrole
  • Verzorgen van de aangiftes BTW
  • Verzorgen van de aangiftes IB (max. 4 uur)
  • Verzorgen van de aangiftes VPB (max. 4 uur)
  • Opstellen van de jaarrekening (BV)
  • Toesturen van balans en verlies en winstrekening
  • Bespreking van de jaarcijfers

Het uitgangspunt is dat u de mutaties zoveel mogelijk verwerkingsklaar aanlevert. Dit kan door middel van inscannen (zwart-wit), waardoor u gelijk een digitaal archief heeft. Ook kan het aanleveren van de mutaties op A4 formaat. Meer omkijken heeft u niet naar uw administratie.

Wij kunnen u assisteren met bijvoorbeeld Excel tool voor facturering en een slim systeem om uw facturen inzichtelijk en handig op te bergen.

Algemene Contactinformatie

06 487 724 87
info@zenadministratie.nl

KvK Utrecht nr. 73596752
Becon registratie belastingdienst 618.810

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.