Salarisadministratie

Wij weten hoe belangrijk een goede en vooral flexibele salarisadministratie voor u en uw personeel is. Uw personeel draagt immers in belangrijke mate bij aan uw succes. Correcte en tijdige betaling is daarom van het grootste belang.

Deze flexibiliteit vindt u terug in onze dienstverlening.
Wij verzorgen uw salarisadministratie naar uw wensen. Mocht er onverhoopt toch iets fout zijn gegaan (verkeerde uren doorgegeven of iets vergeten door te geven) dan corrigeren wij dat direct voor u. Uiteraard zonder extra kosten. Dat vinden wij service en flexibiliteit, want waar gewerkt wordt kunnen correcties nodig zijn, dat vinden wij de gewoonste zaak van de wereld.

Uiteraard verzorgen wij alle bij uw salarisadministratie behorende overzichten en aangiftes. Wij verzorgen ook de formulieren waar u mutaties mee kunt doorgeven, zodat we snel, efficiënt en servicegericht kunnen werken. Bellen, vragen stellen per mail etc. is gewoon inbegrepen bij onze dienstverlening. Dit op basis van een fair – use policy. Mochten wij van mening zijn dat een vraag meer een opdracht is in het kader van consultancy gaan wij in overleg met u om te kijken hoe we u de gewenste hulp kunnen bieden.Denk bijvoorbeeld bij ontslagzaken, arbeidsrecht en personeelsmanagement.

Het all-in salarisadministratiepakket omvat:

  • Invoeren van de mutaties in een geautomatiseerd pakket
  • Archivering van de mutaties in uw dossier
  • Ondersteuning bij belastingcontrole
  • Verzorgen van de aangiftes Loonbelasting
  • Digitaal toesturen van salarisstroken, rapportages en journaalposten
  • Bespreking van de voortgang

Het uitgangsunt is dat u de mutaties zoveel mogelijk verwerkingsklaar aanleverd. Dit kan door middel van inscannen (zwart-wit), waardoor u gelijk een digitaal archief heeft . Ook kan het aanleveren van de mutaties op A4 formaat. Meer omkijken heeft u niet naar uw administratie.

Algemene Contactinformatie

06 487 724 87
info@zenadministratie.nl

KvK Utrecht nr. 73596752
Becon registratie belastingdienst 618.810

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.