Startersbegeleiding

Bij het starten van een onderneming komt meer kijken, dan u wellicht doet vermoeden. Regeltjes met betrekking tot het zelfstandig zijn, afdrachten van belastingen, aangiften,  facturen verzenden en ontvangen, debiteuren beheer en het werven van klanten kunnen divers zijn en veranderen vaak. Als ondernemer wil je je concentreren op datgene waar je goed in bent.

Ons starterspakket (wat overigens ook door reeds bestaande ondernemers gebruikt wordt om hun situatie goed te bekijken) kan ondernemers helpen een goede start te maken. Wij staan u in de startperiode met raad en daad terzijde en ook in de periode voor u gestart bent (indien van toepassing uiteraard). U krijgt tegen een zeer gereduceerd tarief advies en instructies hoe te handelen en hoe zaken op te zetten. In onze visie zeer belangrijk omdat het goed van start gaan vanaf het eerste moment, de kans op succes aanzienlijk vergroot. Aangezien wij ons richtten op lange termijn relaties met onze klanten, vinden wij dit een essentieel onderdeel van onze service, waarbij de drempel zo laag mogelijk dient te zijn.

De inhoud van de geboden gesprekken bepaald u grotendeels in overleg met ons. Daar waar u hulp en ondersteuning bij nodig heeft, daar zullen wij ons op richten. Geen standaardwerk, maar persoonlijk, op maat gesneden advies, zoals u van ons mag verwachten.

Startersbegeleiding

  • 5 individuele consulten van max. 2 uur per consult
  • Consulten op ons kantoor
  • U geeft zelf aan op welk vlak u ondersteuning nodig heeft
  • Wij bespreken met u de uitgangspunten en stellen met u een plan op.
  • U kunt bijvoorbeeld denken aan een budget, ondernemingsplan, financiering, marketing, arbeidsadvies of combinaties.
  • Op uw lokatie is ook mogelijk, er worden dan echter wel reiskosten in rekening gebracht.
  • Extra uren zijn mogelijk tegen een gereduceerd tarief van 50 euro per uur dan wel 60 euro per uur voor juridisch advies.

Algemene Contactinformatie

06 487 724 87
info@zenadministratie.nl

KvK Utrecht nr. 73596752
Becon registratie belastingdienst 618.810

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.