Visie

De naam administratiekantoor ZEN is bij toeval ontstaan.

De oprichters van administratiekantoor ZEN werkten gezamenlijk bij één werkgever. Op de kamer van één van de oprichters stond een miniatuur zen tuin, achtergelaten door zijn voorganger bij die organisatie. Later bij het zoeken naar een naam voor een administratiekantoor door de oprichters, kwam het beeld van de tuin naar boven en is de naam administratiekantoor ZEN ontstaan.

…Een ZEN tuin straalt rust en eenvoud uit. Deze uitstraling is echter bedrieglijk, achter een ZEN tuin gaan een uitgekiende compositie, keuze van elementen en vakmanschap en continue onderhoud schuil. Deze compositie en het vakmanschap vindt u ook terug in onze organisatie. Doordat u geen omkijken meer heeft naar uw administratie, kunt u genieten van de rust en de eenvoud van ons concept. Onze organisatie beheert de elementen, de compositie en het vakmanschap om u te laten genieten en tot rust te laten komen als het gaat om uw administratie of financiële zaken. U kunt weer doen waar u zelf goed in bent.

Een gedegen en ervaren team behartigt uw zaken. Onze medewerkers worden zowel intern als extern opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet voor niets verzorgen wij gastlessen op MBO en HBO scholen en participeren wij in SHORT COURSE OPLEIDINGEN. Daarnaast worden wij bijgestaan door onze zusterorganisatie in Thailand. Dit om kwaliteit van dienstverlening te combineren met een scherpe prijs. Vanuit een lange ervaring met outsourcing van werkzaamheden naar het buitenland is gekozen voor een unieke oplossing die kwaliteit en scherpe prijs garandeert. Daar waar outsourcing van werkzaamheden naar het buitenland voornamelijk plaatsvindt bij grote internationale organisaties, heeft onze organisatie dit kleinschalig en duurzaam opgezet met duurzaam ondernemen als uitgangspunt. Door goede arbeidsomstandigheden te creëren als het gaat om werkplek, salaris, verzekering, vakantie, ontwikkelingsmogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en sociale voorzieningen geven wij het begrip ‘duurzaam ondernemen’ inhoud. Uw winst is een team van zeer gemotiveerde medewerkers, die voor u door het vuur gaan en u ook echt als klant zien. Overigens zijn kernwaarden als respect, gastvrijheid, klantvriendelijkheid en inzet voor de Thaise bevolking zeer gebruikelijk.

In Nederland worden alle zaken aandachtig gecontroleerd, als onderdeel van ons proces. BTW, aangiftes, bankverwerking vinden uitsluitend in Nederland plaats. Alle partijen doen waar zij goed in zijn en voor u is dat het ondernemen. Wij zijn zeer transparant in onze werkwijze, U bent van harte welkom om dit zelf in ogenschouw te nemen, ook in onze vestiging in Thailand.

Wij zijn u graag van dienst.

Het ZEN administratieteam

Algemene Contactinformatie

06 487 724 87
info@zenadministratie.nl

KvK Utrecht nr. 73596752
Becon registratie belastingdienst 618.810

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.